Continental team

CONTINENTAL TEAM

Herning Cykle Klub er landets eneste klub, hvor ”tråden” går helt nede fra D/P op til Continental team og med hvad der er af talentgrupper imellem disse to yderpunkter.

Klubbens reelle ejerskab af teamet overgik dog til ekstern part i 2016, og i 2017 er Bjarne Riis og Lars Seier også gået ind i teamet. Såvel de nye ejere af teamet, samt Herning Cykle Klub har et stærkt ønske om fortsat samarbejde, og der er afgivet fælles hensigtserklæring herom.

Continental teamets klare målsætning er, at være Danmarks bedste og kigger man ud over landets grænser, at være et af de bedste teams til talentud­vikling. Det skal være et team, hvor rytterne sikres optimale betingelser og gode omgivelser. Det sker bl.a. ved en organisation med høje faglige og menneskelige kompetencer.

Continental teamet er steppet op til sæsonen 2017. Det vil betyde, at der kun er få førsteårs seniorryttere, som vil kunne gå direkte ind på teamet. Her har klubben sit eget U23 set-up, hvor de helt unge seniorryttere kan modnes 1-2 år. Klubbens mål er, en tæt og udviklende dialog med potentielle Continental teamryttere.

Klubbens mål er dog fortsat, at min. 1 rytter hvert år, kan få kontrakt med Continental teamet. Klubbens ledelse er således i løbende dialog med Continen­tal teamet. Teamet vil være synlig i klubben ved f.eks. foredrag og deltagelse i træning med D/P afdelingen. Derudover vil rytterne deltage talstærkt til klubbens GP Herning og Gadeløbet, og i det omfang det er muligt i klubbens interne løb.

Comments are closed