Herning U23

U23

Herning Cykle Klub er en traditionsrig klub, der har opfostret mange store talenter igennem tiderne – og det vil vi gerne fortsætte med! Derfor har vi fra 2015 valgt at starte et nyt projekt op med øget fokus på U23 rytterne i klubben.

U23 holdet er klubbens overbygning. I U23 udvikler vi stærke seniorryttere, dels til en fortsat karriere i Herning Cykle Klub, men også for nogles vedkommende til en videre karriere på f.eks. et Continentalhold.

U23 holdet tæller ryttere indenfor de 4 klasser A – B – C og D. Der er således tale om et elitehold, hvor vi ønsker at sikre gode ”omgivelser” for unge ryttere, der har fokus, potentiale, teamånd, stærke kompetencer, galskab, gå på mod og en vilje til at skabe resultater.

Løbsprogrammet tæller de danske løb, DM og de danske UCI løb, hvor rytterne, ifald vi får tildelt start, udvælges af trænerstaben ud fra aktuel formkurve.

Vores mål er at skabe en god base, hvor rytterne sammen kan opbygge et godt sammenhold, og hvor vi i klubben giver rytterne de optimale muligheder for videre udvikling.

Hvor rytterne ender, er ikke til at forudsige, men vi tror på, at vi med denne øgede satsning på U23-rytterne kan fungere som et springbræt til de rigtige teams.

På sigt har vi selvfølgelig også et mål om, at en stor del af rytterne vil være at finde i den danske A-klasse, og at vi dermed næsten kan konkurrere på lige fod med de danske kontinentalhold.

I sæsonen 2017 vil teamet komme til at bestå af følgende ryttere:

Jacob kruse
Thomas Gjødsbøl
Kristian Arnth
Peter Kjær
Frederik Zeuner
Martin Gro Nygaard
Viktor Kodal
Mads Søgaard Mondrup
Adam Nygaard Nielsen
Mads Krog
Nicolai Nørfeldt Nielsen
Mathias Dalum
Christian Gorm Albrechtsen
Andreas Handberg
Arne Birkemose
Mads Østergaard Kristensen
Jakob Olsen
Anders Bruun
Daniel Vestergaard Villadsen
Sebastian Rathje Andersen
Kasper Dahl Thomsen
Andreas Merrild Rasmussen

Lederteamet består af:
Ulrich Gorm og Frederik Thalund

Comments are closed