CeramicSpeed Herning CK Elite

CeramicSpeed Herning CK Elite

Herning Cykle Klub er blandt landets eneste klubber, hvor ”tråden” går helt nede fra drenge/pige-afdeling op til eliten i A-klassen, med hvad der er af talentgrupper imellem disse to yderpunkter.

Fra og med 2018 oprettede Herning Cykle Klub et såkaldt DCU-team, der er niveauet lige under kontinentalholdene. På den måde kan lokale unge talenter fortsat kæmpe med den danske elite under optimale forhold i de røde og blå Herning-farver.

Holdet går i 2023 under navnet CeramicSpeed Herning CK Elite og har 12 ryttere på kontrakt. Heraf har flere en baggrund på Herning Cykle Klubs juniorteam.

Målsætningen er først og fremmest, at rytterne kan udvikle sig og modnes i gode, vante og trygge rammer, inden at de måske senere kan rykke videre til et kontinentalhold. Men holdet er i sig selv stærkt nok til, at det også er håbet, at Herning-rytterne kan konkurrere på næsten lige fod med kontinentalholdene og de andre DCU-teams ved de hjemlige løb. Holdet håber også at deltage i både danske og udenlandske UCI-løb i løbet af sæsonen, ligesom det er et mål at få mindst én rytter udtaget til landsholdet ved PostNord Danmark Rundt.

Team Herning CK Elite består i 2023 af følgende ryttere:

Niklas Fonnesbech (U23)
Gustav Lau (U23)
Jonas Birk Madsen (U23)
Lucas Lorentsen (U23)
Casper Kaysen (U23)
Malthe Sand (U23)
Frederik Just (U23)
Daniel Lyhne
Jonas Nordal
Jesper Schultz
Christian Gorm
Mikkel Jørgensen

Den sportslige ledelse består af:

Martin Mortensen, manager
René Jacobsen, ledende sportschef

Thomas Guldhammer, assisterende sportsdirektør
Rasmus Byriel, assisterende sportsdirektør

Comments are closed.