Team Herning CK Elite

Team Herning CK Elite

Herning Cykle Klub er blandt landets eneste klubber, hvor ”tråden” går helt nede fra drenge/pige-afdeling op til eliten i A-klassen, med hvad der er af talentgrupper imellem disse to yderpunkter.

Fra og med 2018 oprettede Herning Cykle Klub et såkaldt DCU-team, der er niveauet lige under kontinentalholdene. På den måde kan lokale unge talenter fortsat kæmpe med den danske elite under optimale forhold i de røde og blå Herning-farver.

Holdet går i 2021 under navnet Team Herning CK Elite og har 12 ryttere på kontrakt fordelt på henholdsvis 11 i A-klassen og 1 i B-klassen. Heraf har flere en baggrund på Herning Cykle Klubs juniorteam.

Målsætningen er først og fremmest, at rytterne kan udvikle sig og modnes i gode, vante og trygge rammer, inden at de måske senere kan rykke videre til et kontinentalhold. Men holdet er i sig selv stærkt nok til, at det også er håbet, at Herning-rytterne kan konkurrere på næsten lige fod med kontinentalholdene og de andre DCU-teams ved de hjemlige løb. Holdet håber også at deltage i både danske og udenlandske UCI-løb i løbet af sæsonen, ligesom det er et mål at få mindst én rytter udtaget til landsholdet ved PostNord Danmark Rundt.

Team Herning CK Elite består i 2022 af følgende ryttere:

Andreas Brandt Aidel (A)
Carl Voldbjerg (A)
Casper Kaysen (A)
Daniel Bligaard Lyhne (A)
Jonas Birk Madsen (A)
Jonas Nordal Jakobsen (A)
Mads-Emil Dupont Hougaard (A)
Mads Mosevang Pedersen (A)
Nicolai Bujakewitz Kristensen (A)
Peter Asbjørn Hansen (A)
Rasmus Byriel Iversen (A)

Jacob Degn Fryland (B)

Den sportslige ledelse består af:

Jens Peter Hummelshøj, manager
Frederik Thalund, sportschef
Martin Mortensen, talentudviklingskonsulent og assisterende sportsdirektør

Thomas Guldhammer, assisterende sportsdirektør
Kristian Arnth, assisterende sportsdirektør

Comments are closed.