Team Herning CK Elite

Team Herning CK Elite

Herning Cykle Klub er blandt landets eneste klubber, hvor ”tråden” går helt nede fra drenge/pige-afdeling op til eliten i A-klassen, med hvad der er af talentgrupper imellem disse to yderpunkter.

Fra og med 2018 oprettede Herning Cykle Klub et såkaldt DCU-team, der er niveauet lige under kontinentalholdene. På den måde kan lokale unge talenter fortsat kæmpe med den danske elite under optimale forhold i de røde og blå Herning-farver.

Holdet går i 2021 under navnet Team Herning CK Elite og har 13 ryttere på kontrakt fordelt på henholdsvis 11 i A-klassen og 1 i B-klassen. Heraf er tre tidligere drengeryttere i klubben, mens flere øvrige har valgt at fortsætte seniorkarrieren i Herning efter at have været en del af juniorholdet.

Målsætningen er først og fremmest, at rytterne kan udvikle sig og modnes i gode, vante og trygge rammer, inden at de måske senere kan rykke videre til et kontinentalhold. Men holdet er i sig selv stærkt nok til, at det også er håbet, at Herning-rytterne kan konkurrere på næsten lige fod med kontinentalholdene og de andre DCU-teams ved de hjemlige løb. Holdet håber også at deltage i både danske og udenlandske UCI-løb i løbet af sæsonen, ligesom det er et mål at få mindst én rytter udtaget til landsholdet ved PostNord Danmark Rundt.

Team Herning CK Elite består i 2021 af følgende ryttere:

Anders Foldager (A)
Carl Voldbjerg (A)
Casper Kaysen (A)
Emil Schmidt (A)
Jannik Nedergaard Nielsen (A)
Jeppe Klein Jensen (A)
Jonas Nordal Jakobsen (A)
Mads Mosevang Pedersen (A)
Marcus Holm (A)
Rasmus Byriel Iversen (A)
Rasmus Madsen (A)

Peter Asbjørn Hansen (B)

Den sportslige ledelse består af:

Allan Eg, manager
Frederik Thalund, sportschef

Kristian Arnth, assisterende sportsdirektør
Martin Mortensen, talentudviklingskonsulent og assisterende sportsdirektør

Comments are closed.