Medaljeløb

HCK’s MEDALJELØB

KAN DU TÆNKE DIG AT KØRE CYKELLØB FOR SJOV?

Medaljeløbene er en god tradition rundt omkring i mange klubber, herunder Herning Cykle Klub, og bruges til både at rekruttere nye medlemmer, men også til nye medlemmer, der endnu ikke er klar til at køre licensløb. Løbet er for alle mellem 8 og 18 år. Så det er et super løb for yngre og nye cykelryttere, som vi klart kan anbefale.

Herning Cykle Klubs medaljeløb er normalt placeret midt i august og afvikles på Ungskuepladsen ude ved Messecenter Herning, dvs., at der køres på et lukket anlæg uden trafik, så sikkerheden er i top.

Det er Danmarks Cykle Union, som står for konceptet og klubberne, der udfører løbene. Der køres en lang række Medaljeløb rundt om i Danmark i løbet af sommerhalvåret, og har man lyst til at deltage i flere løb er man meget velkommen. Løbene køres som konkurrence, men det er tiden for den enkelte rytter, som afgør, om det giver guld-, sølv- eller bronzemedalje. Der er således medalje til alle deltagere.

De tre bedste ryttere i hver klasse får en invitation til at deltage i først en Regionsfinale og de bedste herfra så igen i en Landsfinale. Så der er masser at køre for.

PS. Du behøver ikke at have en racercykel for at deltage. Mange kører også på en normal cykel. Dog er det påkrævet, at alle cykler med hjelm. Herning Cykle Klub har nogle ekstra racercykler, så har du lyst til at prøve en på dagen, så kontakt den ansvarlige person fra cykelklubben, som fremgår af invitationen.

Datoer for løbene kan findes via dette link

Se annonce vedr. medaljeløb

Comments are closed.