Træningslejr for U11, U13, U15 og U17

I weekenden d. 25. & 26. marts 2017 afholdt Herning Cykle Klub intern træningslejr for alle de unge ryttere.  Træningslejren var gratis for rytterne at deltage i (37 ryttere deltog) grundet et tilskud, vi havde modtaget fra Kim Bang Sørensens mindefond. En stor tak skal herfra lyde til Eigil og Tove Sørensen.

Træningslejren startede lørdag formiddag med en hård gang landevejstræning i Vrads, hvor der blandt andet skulle bestiges stigninger på lidt over 14%. Efter træningen fik vi dejlig frokost på ISI idrætsefterskolen, hvor vi opholdt os under træningslejren.

Da maden var fortæret var det tid til en tur i svømmehallen, hvor der blev slappet af, leget og kæmpet i bassinet på den store oppustelige pude. Efter aftensmaden var det tid til leg i sportshallen, og aftenen sluttede med et kæmpe kagebord, 1000 tak til de søde mødre.

Søndag havde vi endnu en landevejstræning, herefter var der middagsmad, og så var træningslejren slut. En rigtig dejlig weekend med en masse unge mennesker, som altid arbejder benhårdt til træning, og som også er fantastiske til at tage sig af hinanden.

  

  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *