Herning Cykle Klub sælger 2018 teamcykler

Herning Cykle Klub sælger ud af cyklerne, som er blevet brugt på klubbens junior- og DCU-team i løbet af 2018. Skynd dig, og gør et kup!

En vaskeægte fuldblods racercykel brugt af nogle af Danmarks bedste junior og A-ryttere til 12.500 kroner?

Jo, den er god nok! Herning Cykle Klub sælger ud af de cykler, som klubbens to teams har haft glæde af i løbet af 2018-sæsonen.

DCU-teamet Herning CK Elite p/b LOOK har i A-klassen tørnet ud på en LOOK 785 Huez i den matte Pro Team lakering, mens Team Herning CK Junior p/b LOOK i U19-klassen har kørt på samme cykel i ‘black red’ lakeringen.

Pro Team Mat lakering

LOOK 785 Huez er franskmændenes bud på en top letvægtsracer til en bred målgruppe. Den er støbt i samme form som storebroren, den superlette 785 Huez RS, der tidligere i år blev brugt af prokontinentalholdet Fortuneo-Samsic. Navnet er naturligvis inspireret af den ikoniske Alpe d’Huez stigning, hvilket ikke efterlader nogen tvivl om, at der er tale om en cykel, hvor pris til vægt-forholdet er i top.

Cyklerne har kørt én sæson i sommerhalvåret fra slut marts til og med september. Der er de to nævnte farvekombinationer i størrelser fra XS til L, og langt størstedelen er meget pæne og velholdte. Skynd dig, og gør et kup! Det betaler sig at være hurtig, for så får du mulighed for at vælge den flotteste cykel.

Specifikationer

LOOK 785 Huez
Shimano Ultegra 52 x 36 R8000
Mavic Aksium hjul
LOOK alu styr og frempind
Selle Italia X Base saddel
Str.: XS, S, M, L

Nypris vejl.: Ca. 26.000,-

Din pris: 12.500,-

Black Red lakering

Der udstedes købsbevis.

Fremvisning foregår efter aftale.
Kontakt Allan Eg på 52196689 eller Jens Peter Hummelshøj på 28680237.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *