Mindeord Kim Kronborg

Det mangeårige medlem af Herning Cykle Klub Kim Kronborg er død kun 56 år gammel.

Kim startede med at cykle sidst i 70’erne og har også efter han stoppede sin aktive karriere allerede i 1988 fulgt Herning Cykle Klub tæt og havde et stort hjerte for klubben.  Han fik sit sportslige gennembrud i 1982, da han allerede som 1. års U17 vandt Junior DM i 70 km holdløb sammen med Bjarne Riis og de to jævnaldrende Alex Pedersen og Lars Johannesen.

Kim var en del af Herning Cykle Klubs gyldne årgange i 80’erne. En viljestærk rytter, der både var stærk i tempokørsel og eksplosive temposkift, og han var derfor med fremme i datidens mange gadeløb. Det største resultat som senior var den imponerende sejr i Danmarks ældste og længste cykelløb: Fyn Rundt i 1985 som første års senior.

Kim opnåede at blive Klubmester i 1987 inden han stoppede en ellers lovende karriere i 1988, da han valgte at prioritere uddannelse og job, men han slap aldrig interessen for cyklingen og for Herning Cykle Klub.

I en periode stod Kim også for klubbens regnskab, ligesom han gennem årene har udført forskellige ad-hoc opgaver for klubben. Altid til stor præcision, som kendetegnede Kim.

Vore varmeste tanker går til Kims familie, der har ønsket, at man i stedet for blomster sender et bidrag til Herning Cykle Klubs Ungdomsafdeling på mobilepay 9010NE. Det er vi dybt taknemmelige for.

Æret være Kim’s gode minde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *